let it shine

LET IT SHINE 2022

Door de coronamaatregelen zal ‘Let it shine’, een leuk en verbindend initiatief voor vormelingen, online doorgaan.

Wat is Let It Shine?

Let It Shine is een belevingsavond op verschillende dagen in de krokusvakantie voor vormelingen als voorbereiding op het vormsel waar zang, gebed en getuigenissen centraal staan.

Let It Shine 2022

Let it Shine zal dit jaar niet live doorgaan. Toch laten we onze vormelingen en catechisten niet in de kou staan en organiseren wij drie livestream-edities. De livestreams zullen op maandag 28 februari, donderdag 3 en vrijdag 4 maart om 19 uur doorgaan.

Met een klankgroep van ervaren catechisten hebben we het draaiboek van vorig jaar doorgenomen. We hebben enkele zaken geschrapt en aangevuld, zodat het een mooi en intens moment voor de vormelingen en hun catechisten wordt. We zetten vooral in dat het geheel iets meer dynamisch zal worden.

En, we hebben ook een verrassing in petto… Tijdens elke livestream wordt een deelname aan Lourdes Ondersteboven voor vormelingen verloot!

Wanneer? maandag 28 februari, donderdag 3 en vrijdag 4 maart om 19 uur
Waar? via livestream tot bij jullie thuis, op de parochie, in de klas …
Voor wie? voor vormelingen en hun catechisten
Kostprijs? 5 euro (livestream + deelnemerspakket* inbegrepen)
Inschrijving? inschrijving via deze link tot 7 februari

*Het deelnemerspakket bevat een gepersonaliseerd zak met een concertlampje, een doeboek, een gebedskaart en 9 theelichtjes.

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met Severine Verhulst (severine.verhulst@bisdombrugge.be).

Krijg je geen genoeg van Let It Shine? Speel dan het Karposspel. Karpos is een interactief spel voor vormelingen dat ze thuis of in de klas kunnen spelen.

Voor meer hulp en ondersteuning bij de voorbereiding van het vormsel in deze periode kan je contact opnemen met IJD Brugge.