De catechesewerkingen starten momenteel weer voorzichtig op … er gelden nog steeds beperkingen die ontmoeting moeilijk maken … daarom hebben we beslist om de geplande vormingsavond op 9 juni niet te laten doorgaan. We willen de catechisten nu alle ruimte geven om de vieringen rustig voor te bereiden.

Dit jaar is een reflectiegroep aan het werk gegaan rond de initiatiesacramenten in ons bisdom. De resultaten van dit denkproces worden momenteel voorgesteld aan de Diocesane commissie catechese en de beleidsploeg. We zullen de bevindingen op Geestig verder bespreken met de aanwezige catechisten. We herinneren je er nog eens aan dat Geestig dit jaar uitzonderlijk zal doorgaan op zaterdag 13 november, en niet op de eerste zondag van oktober, omwille van de uitgestelde communies en vormsels in het najaar.

We kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen ontmoeten op Geestig 2021!