Beste catechisten van Heinde en Verre, en van Allerlei Slag, die mee geweest zijt naar Rome en/of Halle, maar nog niet naar Leuven,

We willen jullie heel graag de uitnodiging doorgeven voor onze volgende dag ‘Samen-geroepen’, de interdiocesane dag voor de catechisten! Dit jaar spreken we af op 16 juni in Leuven, en luisteren naar onze catechesebisschop mgr. Aerts.

Alle details van het programma vind je op https://www.kerknet.be/catechistendag waar je onderaan meteen kan inschrijven.

BELANGRIJK in dit verband: bij de inschrijvingspagina vind je ook de mogelijkheid om je gegevens door te sturen, zelfs als je met grote spijt niet kan deelnemen op 16 juni. Op die manier groeit onze lijst geleidelijk van deelnemers naar alle catechisten in Vlaanderen, of toch ongeveer, en blijf je in de toekomst op de hoogte. En hopelijk op 16 juni met velen op de weg naar Leuven.