Pieces of peace

0
48

Bibliodrama is op creatieve en speelse wijze op zoek gaan naar zingeving en spiritualiteit in de ontmoeting tussen (bijbel)verhalen en het persoonlijke leven in de brede maatschappelijke context.

Dit jaar vindt de Europese Bibliodrama Conferentie plaats in Groenhove, Torhout  op 23 -27 augustus 2017. Tijdens deze vierdaagse ontmoeting, kom je in contact met deelnemers uit heel Europa. Er zijn vele vormen en speelwijzen van bibliodrama. Het Bijbelverhaal van de profeet Jona staat centraal.

Diverse bezoeken, ontmoetingen, creatieve momenten, vieringen… Met Pieces of Peace in Vlaamse velden sluiten we aan bij de herdenking van 100 jaar Groote Oorlog en puzzelen we samen aan vrede… Ervaring in bibliodrama is niet belangrijk, zin om je erin onder te dompelen is onmisbaar. De voertaal is Engels, daarnaast ook Nederlands en Duits.

Meer informatie
Inschrijving: www.hetleerke.com/contact.html