2e introductiedag Godly Play

0
110

Godly Play is een speelse methode van geloofsinitiatie en -communicatie. De techniek vertrouwt op de kracht van verhalen. Het combineert spelen en vertellen van verhalen. De verhalen worden sober en authentiek verbeeld met behulp van spelmateriaal.

Godly Play is gebaseerd op het geloof en het vertrouwen dat iedereen, en in het bijzonder een kind, God kan ervaren in zijn of haar leven. Reikt een taal en een manier aan om aan deze ‘spirituele’ ervaring uitdrukking te geven. Combineert spel, ritueel, creativiteit en verhaal. Voedt en inspireert het groeien in geloof. Helpt jong en oud vanuit de christelijke traditie een antwoord te bieden op geloofsvragen.

U kan op 18 november kennismaken met de techniek en enkele van de Godly Play verhalen. U wordt begeleid door Katie Velghe, een van de trainsters voor Godly Play in Vlaanderen.

Waar? Bijbelhuis Zevenkerken
Wanneer? 18 november 2017, van 9u15 tot 16u30
Meer info, download de folder 2e Introductiedag Godly Play